Over mij

Ik was net 34 geworden toen ik voor het eerst vader werd. Daarmee ben ik iets later vader geworden dan de gemiddelde man. 7 jaren later heb ik 5 kinderen. Ook daarmee lig ik iets boven het gemiddelde. Verder ben ik een hele gemiddelde man met een gemiddelde baan en dito auto.

Vader zijn van een gezin met 5 kinderen is erg gezellig, nooit een stil moment, maar valt niet altijd mee. Gelukkig ben ik getrouwd met een hele lieve vrouw die mij heel veel vrijheid geeft, waardoor ik genoeg tijd krijg om af en toe ook eens iets te kunnen ondernemen zonder de kinderen of met een subset van onze kinderschare.

Vier dagen per week ben ik aan het werk en op vrijdag ben ik huisvader. Vader van 5 kinderen die ik op deze blog L, P, E, A en F zal noemen. Achtergrond van mijn 5 kinderen:

L (7 jaar, jongen)
P (5 jaar, jongen)
E (4 jaar, meisje)
A (2 jaar, meisje)
F (6 maand, jongen)

Later, als ik groot ben, zal ik misschien de anonimiteit verlaten, maar voorlopig blijf ik nog even een mysterieuze anonieme blogger.

Op deze blog probeer ik een beeld te geven van een gezin met 5 kinderen bekeken door de ogen van de vader van het gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's