13 januari 2017

Papa dag

Vrijdag, papa dag. Tenminste, zou gaat dat bij ons thuis. Van de afgelopen 4 werkdagen, heb ik maar 2 dagen kunnen werken aangezien ik door een griep te pakken ben genomen. Maar gelukkig heb ik weer gewonnen van de griep en ik ben weer opgeknapt en kan ik me nu bezighouden met papa zijn.

Vanmorgen toen ik beneden kwam, had mijn vrouw alle broodjes voor de kinderen al gesmeerd en hoefde ik alleen nog 2 kinderen te helpen met aankleden. Daarna gezamenlijk broodje gegeten, tanden gepoetst en heb ik de 3 oudste kinderen samen met de 4de naar school gebracht. We zijn gaan lopen doordat er sneeuw was gevallen en de kinderen hun nieuwe sneeuwlaarzen aan wilden hebben. Mijn vrouw vertrok om half 9 naar haar werk, net toen ik weer thuis kwam.

Daarna heb ik tijd om even het huis op te ruimen, onze nieuwe grote tafel van 300 bij 100 cm schoon te poetsen, en de laptop er weer eens bij te pakken.


Nu 1 kind beneden, 1 kind boven in bed, laptop op schoot. Koffie erbij en even een blogje schrijven. Onze 4de zit heerlijk op de grond te kletsen tegen een popje. Ze vermaakt zich prima. Zo mag het altijd wel papa dag zijn. Maar straks moeten de kinderen van school gehaald worden, broodje eten, tafel opruimen, de 2de moet naar zwemles, daarna moet de 1ste naar judo les, dan de 2de weer van zwemles halen en even later de 1ste weer van judo les halen. Zo ziet mijn vrijdag eruit.

1 opmerking:

Pagina's