27 januari 2017

Ontslag genomen

We wonen al ruim 8 jaar in het noorden van het land, terwijl mijn werk nog ergens ver weg in de randstad zit. Dagelijks heen en weer rijden deed ik al nooit, maar ik ging wel minimaal 2 keer die kant op en zat ook regelmatig in een hotel. En dat is toch niet echt goed te combineren met een gezin met 5 kinderen. Daarom heb ik ontslag genomen bij mijn oude werkgever. Vandaag moest ik op mijn vrije dag nog even snel heen en weer om mijn ontslag af te ronden, handjes te schudden en laptop en overige spullen in te leveren. Aangezien het papadag is, moest ik 2 kinderen meenemen die kant op en dan weer snel naar huis om op tijd de overige 3 kinderen van school te halen. Een lekkere drukke ochtend dus.

Afgelopen jaar had ik van mijn oude werkgever al een betaald verlof genomen, waardoor het echte afscheid eigenlijk een jaar geleden al plaatsvond. Qua emoties viel het vandaag dus wel mee. Ook al is het wel een bijzonder gevoel om na 18 jaar je eerste werkgever te verlaten. Toen mijn betaalde verlof begon, ben ik ook al begonnen bij mijn nieuwe en huidige werkgever, dus eigenlijk veranderd er weinig voor mij, behalve dat ik nu definitief niet meer eenvoudig terug kan naar mijn oude werkgever.

Wel een prettig gevoel om nu volledig afhankelijk te zijn van het noorden en niet meer bijna dagelijks in de file hoef te staan. Verder ook lekker dat ik elke dag thuis kan eten en de kinderen ook in bed kan leggen.

En nu snel P naar zwemles brengen en daarna L naar judoles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's