12 januari 2017

Kijk papa!

"Kijk papa!", hoor ik één van mijn kinderen al een aantal keren zeggen terwijl we gezamenlijk de auto aan het wassen zijn. Ik ben aan de achterkant bezig en laat mijn zoontje rustig bezig aan de voorkant.

Wanneer ik toch maar even een kijkje neem bij de voorkant van de auto zegt mijn zoontje trots "klaar!" en tot mijn schrik zie ik dat mijn zwarte auto helemaal wit is aan de voorkant. Mijn zoontje had in een onbewaakt ogenblik in de garage een kwast gevonden die na een verfbeurt in een glas water stond om te voorkomen dat de kwast uit zou drogen. Daarmee had hij de hele voorkant van de auto wit geverfd.

Gelukkig was de verf nog niet droog en heb ik de schade beperkt kunnen houden door het snel af te poetsen. Maar dit zijn van die momenten waarop je je als vader afvraagt, hoe hou ik dit vol?

Dit is al een flink aantal jaren geleden. In de tijd dat we nog maar 1 kind hadden. Tegenwoordig hebben we 5 kinderen in de leeftijd van 7, 5, 4, 2 en een half jaar. Met zo'n groot gezin, is het altijd gezellig druk in huis en mijn ervaring als papa wil ik graag met jullie delen. Misschien kan ik andere vaders daarmee helpen of potentiële vaders overhalen om geen of juist nog meer kinderen te "nemen" dan wij.

1 opmerking:

  1. Interessant verhaal. Mijn familie en ik maken vaak uitstapjes buiten de stad met onze auto. Er was eens een interessante zaak toen we de kracht van een hydraulische stuurbekrachtiging hadden, en we moesten heel erg ons best doen om dit stuurwiel te laten draaien! Mijn zoon vond onmiddellijk een betaalbare winkel die de details zou bestellen. Deze service https://www.auto-onderdelen24.nl/ heeft ons geholpen, de juiste vloeistoffen direct naar de stad gebracht waar ik toen was. Ik heb het probleem meteen opgelost. Bij aankomst moest het complete stuurbekrachtigingssysteem worden vervangen.

    BeantwoordenVerwijderen

Pagina's